Vrienden van FIT

Hieronder vind je verwijzingen naar relaties van FIT. Zij zijn op de een of andere manier betrokken bij onze tennisschool.

ADVICOM B.V.

advicomADVICOM geeft organisatieadviezen en adviezen op het gebied van informatiearchitectuur en informatiemanagement. Verder is ADVICOM opleider op het gebied van requirements specificatie, ict-architectuur, datamodeling, modelleren van bedrijfsprocessen, database technologie en -ontwerp, UML, business intelligence en data warehouses, en SQL.

Kijk eens op hun website: www.advicom.nl

Bionic Tennis Gloves

bionic tennis glovesIn het verleden zijn er vele soorten handschoenen ontwikkeld voor tennis maar vanwege het feit dat deze onvoldoende functioneerden werden en worden ze niet of nauwelijks door tennisspelers gebruikt. Ondanks dat handschoenen officieel zijn toegestaan door de ITF (International Tennis Federation) zie je dus weinig of geen spelers die handschoenen gebruiken tijdens trainingen en wedstrijden. Maar dat is nu anders: “Wij hebben de tennishandschoen opnieuw uitgevonden.” Uitgebreid getest door Paul Haarhuis en Jacco Eltingh.

Kijk eens op www.bionicgloves.nl of vraag bij de FIT trainers naar de bestelmogelijkheden.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]