Tennisschool Fit komt ook naar jouw school!

Schooltennis

Schooltennis is een project voor basisscholen die een tennisprogramma willen organiseren op school. Tennis heeft zich ontwikkelt tot een sport voor iedereen. Inmiddels wordt tennis beoefend door meer dan één miljoen mensen. Tevens levert de beoefening van de basisvormen van tennis een belangrijke bijdrage aan de lichamelijke opvoeding en motorische scholing van het kind.
Twee redenen die aangeven dat tennis, in welke toepassing dan ook, thuishoort op de school. Zo krijgt ieder kind tevens de gelegenheid kennis te maken met dé sport van de toekomst.

De tennislessen worden gegeven in de gymzaal waar uw school gebruik van maakt en Tennisschoolfit zal zorg dragen voor alle tennismaterialen. Door gebruik te maken van kindertennisrackets, speciale zachtere tennisballen en onze expertise kunnen de kinderen tijdens de gymlessen op een leuke wijze kennismaken met de tennissport.

Schooltennis heeft als doel om niet alleen veel kinderen enthousiast te maken voor tennis, maar tevens de basisscholen op het gebied van tennis te koppelen aan de tennisverenigingen in de buurt. Scholen geven namelijk aan interesse en behoefte te hebben aan een relatie met tennisverenigingen. Een kans voor tennis en dus voor de tennisverenigingen.

Een sportieve en leerzame activiteit, daarvoor willen we uw school uitnodigen!

Informeer naar de verschillende mogelijkheden die Tennisschoolfit u te bieden heeft. klik hier